Home > APPS > apps >
T + -
Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

Telfort Glasvezel TV - Apps op APK full version download-NO crack,key,register code

( 232 Reviews )

Editor Review : Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

Beschrijving van Telfort Interactieve TV. Met de gratis Interactieve TV app van Telfort kijk je TV op je smartphone. Thuis én onderweg! Niet alleen kan je overal de populairste tv-zenders live kijken. Je kan ook genieten van andere mogelijkheden: • Thuis en onderweg toegang tot de programmagids.

Dat gaat je echt niet lukken, de apps voor de Samsung Smart tv worden door Samsung ondersteund. Wil je op deze tv ook de Telfort iTV bekijken zonder kabels dat kan met draadloze adapters en een 2e tv ontvanger, mits je voldoende bandbreedte hebt.

Information

Last-version:Latest Version
Language:
User-rating:2( 232 Reviews )
License:unknown
Publisher:

Screenshots for Telfort Glasvezel TV - Apps op APK:

Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

Features : Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

 • Let op: Heeft u geen zwarte maar een witte afstandsbediening gekregen bij uw Telfort TV abonnement? Download dan de ‘Telfort Online TV’ appMet de gratis Telfort Glasvezel TV app kunt u*, waar u ook bent, uw Telfort settopbox bedienen en beschikken over een uitgebreide programmagids. Thuis kunt u in en om het huis genieten van live tv-beelden van de belangrijkste zenders**** op uw tablet. Het is ook mogelijk om te zappen en herinneringen in te stellen. Heeft u een harddisk recorder? Dan kunt u tevens live TV pauzeren en op afstand opnames beheren!Alle mogelijkheden van de Telfort Glasvezel TV app: • 'LIVE TV' - uw tablet als extra tv-scherm***• Een persoonlijk overzicht: het 'DASHBOARD'• Koppel meerdere settopboxen (woonkamer, slaapkamer) met uw tablet(s) • Zie in één oogopslag wat er op tv is en komt• Deel wat u kijkt of gaat kijken met vrienden via Facebook, Twitter of e-mail • Bekijk de laatste (geplande) opnames**• Stel uw favoriete zenders in en bepaal uw eigen volgorde• Stem direct af op de gewenste zender vanaf uw tablet• Blader snel en eenvoudig door de overzichtelijke TV GIDS• Bekijk alle details van en informatie bij een programma • Beheer alle (geplande) opnames op de settopbox met de RECORDER**• Mis niets meer met opnemen op afstand, gewoon vanuit de app**• Laat een opgenomen programma afspelen op tv**• Pauzeer live tv**• Zet herinneringen, zowel op uw tablet als op tv• Geen gedoe met inloggen, één keer verbinden en klaar* Let op: deze applicatie is alleen te gebruiken door klanten van Telfort met Glasvezel Internet en Interactieve TV. ** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een settopbox met harddisk recorder. *** Live TV kijken is alleen mogelijk als de Tablet verbonden is met Glasvezel Internet van Telfort via het WiFi-netwerk. **** Het aanbod van Live TV omvat bij lancering een beperkt aantal zenders. Dit aanbod zal stap-voor-stap worden uitgebreid. Voor vragen over de beschikbaarheid van zenders, zenderpakketten en het zenderaanbod via de tablet, verzoeken wij u contact op te nemen met Telfort.

How To Use : Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

 • 1.Jul 02, 2018 · Appjap Editor''s Team Note (Android Telfort Interactieve TV 6.1.2) Telfort Interactieve TV App is developed by Telfort and published in Video Players & Editors category on 2018-07-02 . Telfort Interactieve TV ''s latest version is 6.1.2. According to our rating team, Telfort Interactieve TV

  2.Let op: Heeft u geen witte maar een zwarte afstandsbediening gekregen bij uw Telfort TV abonnement? Download dan de ‘Telfort Glasvezel TV’ app

Comments : Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

 • Let op: Heeft u geen zwarte maar een witte afstandsbediening gekregen bij uw Telfort TV abonnement? Download dan de ‘Telfort Online TV’ app Met de gratis Telfort Glasvezel TV app kunt u*, waar u ook bent, uw Telfort settopbox bedienen en beschikken over een uitgebreide programmagids. Thuis kunt u in en om het huis genieten van live tv-beelden van de belangrijkste zenders**** op uw tablet.

  Met de gratis Telfort Glasvezel TV app kunt u*, waar u ook bent, uw Telfort settopbox bedienen en beschikken over een uitgebreide programmagids. Thuis kunt u in en om het huis genieten van live tv-beelden van de belangrijkste zenders**** op uw tablet.

  Met de gratis Telfort Glasvezel TV app kunt u*, waar u ook bent, uw Telfort settopbox bedienen en beschikken over een uitgebreide programmagids. Thuis kunt u in en om het huis genieten van live tv-beelden van de belangrijkste zenders**** op uw tablet. Het is ook mogelijk om te zappen..

  Met de iTV app van Telfort kijk je je favoriete films en programma’s op je smartphone of tablet. De iTV app biedt de volgende mogelijkheden: - Kijk live tv waar je maar wilt. Ook op je vakantie!* - Bekijk wat er op tv is in de gids - Kijk en beheer je opnames** - Overal toegang tot On Demand films en series via de Zoeken-pagina - Ontdek nieuwe programma’s of films met de suggesties op de

  Online tv kijken op je laptop of computer. Met Interactieve TV Online tover je ook je computer om in een televisie. Ga naar telfort.nl/itvonline en log in met je abonnementsnummer en pincode. Zo kijk je in heel Europa ook tv op je laptop of computer. Let op: Op dit moment ondersteunen we alleen Chrome, Microsoft Edge of FireFox om online tv te

  Telfort behoudt zich het recht voor om de dienst te blokkeren bij een excessief aantal gebruikte apparaten met de Interactieve TV app. Telfort houdt in dit kader bij op hoeveel apparaten met uw iTV abonnement wordt ingelogd op de app.

  This Tea TV for Firestick Install tutorial shows you how to download & install the TeaTV APK on Firestick. VPN Coupon for APKs

  We provide Telfort Glasvezel TV 3.2.0 APK file for Android 3.0+ and up. Telfort Glasvezel TV is a free Entertainment app. Telfort Glasvezel TV is a free Entertainment app. It''s easy to download and install to your mobile phone.

Video Guide-Telfort Glasvezel TV - Apps op APK

Ralate Topic Search

About Telfort Glasvezel TV - Apps op APK Q&A

News